Hirtshals

Illustrationen af Hirtshals er vinklet fra stranden med Hirtshals fyr i baggrunden. Byen er særdeleshed kendt for at være en fiskeriby med en af Danmarks største havne.

Den Gamle By (Aarhus)

Illustration af Den Gamle By i Århus. På billedet ser man bageren i Algade hvor en samle passere, i et hyggeligt, nostalgisk miljø.

Ribe

Ribe set fra det charmerende hjørne i Skolegade, hvor den gamle Ribe domkirke tårner op i baggrunden.

Thy

Thy, vendsyssels perle. Det skønne Vesterhav med fiskebåde på stranden.

Ebeltoft

Illustration af Ebeltoft Rådhus. Det gamle Rådhus blev bygget i 1789 og var i brug indtil 1840. På trods af at stedet idag bliver brugt som museum bliver talrige par stadig viet her.

Hvide Sande

Illustration af Lyngvig fyr ved Vesterhavets kyst nær Hvide Sande.

Aarhus

Illustration af "isberget", et nydere lejlighedskompleks i Århus Ø på havnen. Det er tegnet af fire unge trendsættende arkitektfirmaer; to danske, et fra Holland og et fra Frankrig.

Skagen

Illustration af de ikoniske røde fiskehuse i Skagen. Skagen, som med andre nordjyske strandbyer bringer det minder frem. Vi plejede at tage på sommerhusferie i Nordjylland hvor vi så tog til Skagen for bla at opleve Grenen, punktet hvor Vesterhavet og Skagerak mødes.

Lønstrup

Illustration af Lønstrup med Rubjerg knude fyr. Lønstrup er en by som bringer minder frem. Da jeg var yngre boede vi i sommerhus i området, spiste lokalt på restaurant Mana Rosa og nød vejret og solnedgangen ud over Vesterhavet.

Løkken

Illustration af Løkken strand. Løkken og Blokhus ser jeg som en fællesbetegnelse for en tur til Nordjylland. Hvis man vil kan man køre i bil på stranden fra Blokhus til Løkken.